До уваги мешканців громади!

Доводимо до Вашого відома, що відтепер кожен громадянин Донецького регіону зможе захистити свої права та поскаржитися на недобросовісних роботодавців або порушення у сфері легалізації підакцизної групи товарів. За ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС  у Донецькій області Ірини Долозіної Податковою Донеччини розроблено та на початку року введено в дію мобільний додаток «Legal ZrPlat».

Кожен користувач, завантаживши безкоштовний додаток   на мобільний телефон чи планшет засобами Play Market (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solidpack.legalzrplat) або App Store (https://apps.apple.com/us/app/legal-zrplat/id1490703512?ls=1), може повідомити податкову про випадки виплати заробітної плати  “у конвертах”, неофіційне працевлаштування або будь-які інші порушення законодавства про працю. Для цього в додатку існує вкладка «Поскаржитись на роботодавця».

А якщо ви стали свідками продажу підакцизної продукції  без відповідних документів, вам не видали фіскальний чек, то на ці та інші порушення у сфері легалізації підакцизної групи товарів у додатоку є вкладки: «Поскаржитись на порушення законодавства у сфері підакцизних товарів (бензин, дизельне паливо, скраплений газ)» та «Поскаржитись на порушення законодавства у сфері підакцизних товарів (тютюнові та алкогольні вироби)»

За допомогою відповідних вкладок можна викласти суть скарги, вказавши назву компанії і особисті дані або поскаржитися анонімно. Всі отримані повідомлення будуть розглянуті з дотриманням вимог чинного законодавства та нормативних документів.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.