Увага! Подовжено строк подачі документів для оновлення Молодіжної ради до 10.05.2021

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року №1198, відділ у справах сім`ї. молоді та спорту Добропільської міської ради повідомляє, що при виконкомі Добропільської міської ради планується створити новий Молодіжний консультативно-дорадчий орган місцевого рівня - Молодіжна рада, яка сприяє взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді міста, здійснює громадський контроль за діяльністю виконавчих органів міської ради, забезпечує залучення молоді до вирішення питань місцевого значення у молодіжній сфері. А також проводить інформаційно-навчальну роботу серед молоді та консолідує молодіжний рух міста.

 До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

- представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці (за згодою);

- представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу (за згодою);

- жителями відповідної адміністративно-територіальної одиниці, які делегуються до складу молодіжної ради в порядку, визначеному положенням про молодіжну раду (за згодою).

Строк повноважень складу молодіжної ради становить два роки.

До складу молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу молодіжної ради.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі та біографічна довідка із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації та паспорт до 10.05.2021 року до відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Добропільської міської ради (Виконком, каб. № 108 або на ел.пошту This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.