Підсумковий висновок щодо виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу), розробленого міськими громадськими об’єднаннями ветеранів, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році

№ з/п

      Назва

програми (проєкту, заходу)

Найменування інституту громадянського суспільства

Обсяг бюджетних коштів, наданих для виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу), грн.

Обсяг витрачених бюджетних коштів, які надані для виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу), грн.

Відповідність результативних показників виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу) запланованим результативним показникам та обсягу витрачених бюджетних коштів

1

Комплексна програма «Ветеран»

Рада Добропільської міської організації ветеранів

647207,00

647206,03

           Фактичні результати проведення заходів відповідають запланованим показникам.

           Цільова аудиторія учасників: ветерани Другої Світової війни, ветерани праці, діти війни, ветерани військової служби, пенсіонери, громадяни похилого віку, тощо.

           Програмою на 2019 рік передбачалося проведення 5 заходів, спрямованих на підвищення рівня життя ветеранів, збереження і покращення їх здоров’я, урочисті вшанування їх та членів сімей загиблих воїнів напередодні відзначення святкових, пам’ятних та історичних дат. 

           Фактично в рамках програми (проекту) «Комплексна програма «Ветеран»» у 2019 році проведені наступні заходи, спрямовані на покращення життєвого рівня ветеранів та людей похилого віку:

           1. Проведено вшанування ветеранів та людей похилого віку до Дня ветерана та людей похилого віку та інших святкових дат (придбано 180 вітальних листівок, 50 грамот та 10 рамок).

            2. Надано 70 особам з числа ветеранів війни, ветеранів праці, людей похилого віку подарунки у вигляді харчових наборів до дня Перемоги.

            3. Надано 90 ветеранам натуральну допомоги у вигляді харчових наборів з нагоди Дня людей похилого віку.

            4. Проведено оздоровлення ветеранів, а саме: забезпечено санаторно-курортними путівками 40 осіб.

            5. Проведена передплата періодичних видань на 2020 рік для 338 осіб з числа ветеранів війни, ветеранів праці, людей похилого віку, тощо.

            Крім того в рамках запланованих заходів надавалися транспортні послуги, пов’язані з проїздом ветеранів до пам’ятників, відвідуванням вдома та у лікарні одиноких ветеранів тощо.  

            В результаті виконання зазначених заходів програми задоволено потреби ветеранів та людей похилого віку, забезпечено їх соціальний та правовий захист, покращено здоров’я ветеранів та їх життєвий рівень.   

            Управління соціального захисту населення Добропільської міської ради пропонує вважати, що мета програми досягнута та її завдання виконано.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.