Запрошуємо до участі в онлайн-опитуванні «Велика розмова про безбар`єрність»

За ініціативи дружини Президента України Олени Зеленської стартував проєкт щодо обговорення актуальних питань безбар`єрності.

Під час карантину мільйони людей отримали досвід повної або часткової ізоляції. Ми всі відчули бар’єри. По суті, навіть не усвідомлюючи цього, ми всі одночасно взяли участь у соціальному експерименті: як в нашому суспільстві жити людям з обмеженою мобільністю, ментальними та фізичними відмінностями. Для більшості з нас це – не назавжди,але поруч є люди, для яких ці бар’єри не зникнуть ніколи. Сотні тисяч українців постійно живуть за бар’єрами, які нині відчули всі.

Мета проєкту - зрозуміти, з якими саме бар`єрами ми найчастіше стикаємося.

Для цього на сайті bf.gov.ua стартувало всеукраїнське онлайн-опитування, яке триватиме два місяці. Опитувальник містить сім важливих запитань, що стосуються фізичних і психологічних бар`єрів, пов`язаних із культурними та віковими особливостями. Відповіді допоможуть визначити, які саме бар`єри вважаються найбільш значними, а надалі - розробити план дій для їх усунення.

Будь які бар`єри можна усунути або зрушити, але спочатку їх необхідно усвідомити.

Запрошуємо до участі в онлайн-опитуванні «Велика розмова про безбар`єрність», розміщеному на сайті https://diia.gov.ua/barrierfree/uk/poll-start.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.