Комісія з питань захисту прав дитини

Соціальний захист дітей в Україні — це один з найважливіших напрямків діяльності держави. Рівень цивілізованості суспільства визначається ставленням до найменш захищених та найбільш вразливих його членів, які потребують соціального захисту.

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей при виконкомі Добропільської міської ради під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступника голови комісії Олексія ГАЛИЦЬКОГО відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядок денний було винесено 17 питань. Зокрема, були обговорені питання про надання дітям статусу дитини-сироти, про призначення опіки над малолітніми дітьми, захист майнових прав дитини, встановлення порядку побачень батька з сином, а також створення в місті Добропілля двох дитячих будинків сімейного типу, де будуть виховуватись 11 дітей, створення прийомної сім’ї, довлаштування дітей до прийомних сімей. Вирішувались питання щодо доцільності позбавлення батьків батьківських прав та розглядались результати роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах. Питання детально вивчені, обговорені членами комісії. За результатами засідання комісією прийняті конструктивні рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.