В Добропіллі пройшли змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

З метою формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, організації активного сімейного дозвілля 07 червня 2019 року в добропільському Палаці спорту було проведено міський етап змагань «Мама, тато, я - спортивна сім`я».

Змагання були організовані відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради за сприяння міського голови Андрія Анатолійовича АКСЬОНОВА. В заході взяли участь команди 6-х дружніх родин з активною життєвою позицією. На урочисте відкриття завітав начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Віталій КЛИЧОВ. Він побажав присутнім доброго настрою, а учасникам – натхнення та перемоги. Також учасників привітали вихованці театрального колективу «ДЗЕРКАЛО» центру культури і дозвілля та «Народного художнього колективу» ансамблю танцю «Непосиди» центру дитячої та юнацької творчості міста Добропілля.

Програма змагань включала 3 конкурси, які вимагали спритності, влучності і, головне, злагодженої командної роботи. Змагання проходили в атмосфері спортивного свята та з активною підтримкою вболівальників.

Переможці та призери заходу визначалися за найменшим часом проходження дистанції.

Найкраще виступила наступна трійка лідерів:

1 місце – команда «СТРІЛА», сім`я Лугових;

2 місце – команда  «СКАЛА», сім’я Бондар;

3 місце – команда «МЕДВЕДІ», сім’я Удовіків.

У номінаціях перемогли:

«Найвеселіша сім’я» – команда «УСПІХ», сім’я Іванових;

 «Найдружніша сім’я» - команда «СМАЙЛИ», сім’я Гловяк;

«Сама спортивна сім’я» – команда «ДРУЖБА», сім’я Удод.

Всі без виключення учасники були нагороджені грамотами, цінними призами, солодощами, а призери отримали ще й медалі і кубок.

Переможці міського етапу змагань візьмуть участь в обласному фіналі «Мама, тато, я - спортивна сім`я», який відбудеться 29 червня 2019 року у м. Краматорськ.

mam tat ya

mam tat ya1

mam tat ya2

mam tat ya3

mam tat ya4

mam tat ya5

mam tat ya6

mam tat ya7

mam tat ya8

mam tat ya9

mam tat ya10

mam tat ya11

mam tat ya12

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.