Звітна міжнародна конференція за результатами реалізації проекту «Садочок – простір дружній до дитини»

20-21 квітня 2017 року в м. Києві відбуласьміжнародна науково-практична конференція«Садочок – простір дружній до дитини»що є складовою проекту «Створення безпечного та інклюзивного середовища у дошкільних навчальних закладах у східних областях України» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Міністерства освіти і науки України.

У конференції взяли участь представники дошкільних навчальних закладів Донецької, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областях, які активно впроваджували в свою діяльність проект «Садочок – простір дружній до дитини», представники Міністерства освіти і науки України, Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, управлінь/відділів освіти, а також міжнародні консультанти проекту з Норвегії та Нідерландів.

Учасником цієї конференції стала завідувач опорного дошкільного навчального закладу №35 «Казка» по впровадженню проекту «Садочок – простір дружній до дитини» Терновська О.В.

Під час конференції своїм досвідом щодо пошуку рішень для підтримки розвитку дітей у різних життєвих ситуаціях ділився міжнародний консультант ЮНІСЕФ Ойвін Вінстром (Норвегія).

konfer1            

Також, досвідом країн Центральної Європи у подоланні кризових ситуацій, зокрема в зонах збройних конфліктів, поділилась Зоріца Трікіч (Нідерланди) старший менеджер проектів міжнародної асоціації  «Крок за кроком».

Упродовж двох днів педагоги п’яти областей України  представляли свій досвід, який сприяє розвитку позитивної самоконцепції та самооцінки особливості дитини шляхом упровадження технологій «Ранкові зустрічі», «Лялька, як персона», обговорювали проблемні ситуації, та обговорювали  плани на майбутнє.

Неймовірно зворушливим був виступ батьків, які пройшли навчальні тренінги з психосоціальної допомоги. 

Конференція пройшла в дружній атмосфері, педагоги ділились своїм досвідом, розповідали і показували, як можна виготовити ляльки тощо. Після закінчення заходу спілкування продовжувались в неформальній обстановці під час кави-брейку.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.