Виїзний семінар-практикум вчителів 4 класів

19.04.2018 року Водянською ЗОШ І-ІІІ ступенів №11 було організовано виїзний семінар в місто Дніпро для вчителів початкових класів за темою «Загальнокультурна компетентність молодшого школяра як складова формування успішної особистості».

Мета семінару: ознайомити учасників з необхідністю формування загальнокультурної компетентності дітей молодшого шкільного віку відповідно до вимог Державного стандарту початкової загальної освіти засобами навчальних предметів та через виховний процес.

Загальнокультурна компетентність – це здатність людини обирати шляхи і способи використання вільного часу, що культурно й духовно збагачують особистість; спроможність жити та взаємодіяти з іншими в умовах полікультурного суспільства, керуючись національними й загальнолюдськими духовними  цінностями.

Учасники семінару відвідали кондитерську майстерню «Веселі карамелі», де мали можливість переглянути майстер-клас із виготовлення карамельок і власноруч створити свої «Веселі карамелі». Всі були вражені творчою атмосферою від майстер-класу. Не менш цікавою була екскурсія на Монастирський острів в акваріум прісноводних риб. Присутні не тільки з захопленням слухали екскурсовода, а ще й з цікавістю розглянули види прісноводних риб.

Учасники семінару отримали незабутнє враження від поїздки в місто Дніпро.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.