Всеукраїнський проблемний науково-практичний семінар «Світ дитинства»

Бути причетним до визначних подій – велика честь і щастя. А ще – це відкриття нових обріїв у власному розвитку та професійній діяльності.

Представники дошкілля Добропілля Савченко Любов Михайлівна (завідувач ЗДО №25), Сосулєва Наталя Михайлівна(завідувач ЗДО №27), Савчак Вікторія Олегівна (завідувач ЗДО №31) на чолі з методистом методичного кабінету Героєвою Валентиною Іванівною стали активними учасниками триденного Всеукраїнського проблемного науково-практичного семінару «Світ дитинства» (за формою проведення – «Літня школа для дорослих 2018» - педагогічний квест), який  Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проводив спільно з МОН України, Інститутом модернізації змісту освіти, Інститутом психології НАПН України ім. Г.С. Костюка, ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти», The LEGO Foundation (Королівство Данія).

У роботі Всеукраїнського семінару взяли участь понад 80 представників з 19 областей, що стало вагомою подією для освітян України, справжнім святом творчості та хорошої традиції прийому гостей на Запорізькій землі.

Літня школа 2018 - цінний досвід живого спілкування з однодумцями, фахівцями найвищого рівня, можливість отримати відповіді на свої численні Як?, Чому?, Навіщо? від науковців. Неймовірне задоволення принесло спілкування з неординарними, небуденними, харизматичними й творчими особистостями: Ольгою Байєр (майстер-клас з використання соціальних ігор у ЗДО «Сучасне навчання дорослих. Шукаємо істини та квазі-ідеї в педагогіці»); Людмилою Шульгою та членами її творчої групи (майстер-класи художньо-творчого спрямування); Тетяною Гурою («Stem-освіта, БКДО в Україні та розвиток сенсорно-пізнавальної діяльності і творчості дитини і дорослих в освітньому просторі ЗДО»), Оленою Аксьоновою (майстер-клас «Нова фізкультура для нового покоління»); Оленою Шуляк («LEGO – безмежний світ гри» та інструмент розвитку, навчання та партнерської взаємодії дорослих з дитиною) тощо.

Літня школа - 2018 принесла багато вражень, позитиву та можливостей замислитись, чи тією дорогою ми крокуємо в дошкільній освіті. Вона сприяла насиченню розуму, душі та тіла. Починаючи від портрету сучасного дошкільника - грамотія, майстер-класів, діалогів про ціннісні орієнтації, нових технологій та професійного спілкування - все було цікавим та сприяло професійному зростанню.

Душа ще перебуває в стані сонячного осяяння від людей, які відкрито і щиро віддають те, що мають – неймовірну доброту й сердечність, тепло й толерантність, відчуття краси й безмежну любов до Дитинства.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.