Радість від землі і до небес – Христос Воскрес

В наше місто прийшла весна, а з нею свято, що символізує пробудження та воскресіння природи, життя та надії  -  свято Воскресіння Господня!

Традиції приготування до Великодня мають всі країни світу. І ми, українці, теж готуємось до його святкування за особливими традиціями.

12 квітня до Дитячої бібліотеки завітали вихованці старшої групи НВК №7 «Вербиченька» (вихователь Тарасенко О.В. та помічник вихователя Дятченко К.М.) на великодню майстерню «Гарна писанка у мене». Бібліотекарі підготували ряд цікавих повідомлень та відео презентацію  про підготовку та  святкування Великодня у країнах світу. Цікавою була розповідь про традицію  крашення  яєць, види їх  розпису.  В читальному залі організували виставлення матеріалів за темою «Радість від землі і до небес – Христос Воскрес».

А потім діти завітали до святкової майстерні. Заздалегідь бібліотекарі підготували великоднє дерево і заготовки для пасхальних яєць. Кожен малюк повинен був намалювати  свою писанку та написати побажання до свята. Допомагали всі – малювали бібліотекарки, художник та вихователі. І готові писанки вішали на святкове дерево.

У подарунок на згадку про вдалий майстер-клас до НВК «Вербиченька» у приміщення старшої групи «Барвінчата» помандрувало великоднє дерево. Думаємо, що сьогодні наші маленькі відвідувачі ще довго будуть обговорювати цей захід, а батьки будуть в захваті від робіт своїх дівчаток та хлоп’яток.

Завідуюча бібліотекою - Рябовол О.І.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.