Радість від землі і до небес – Христос Воскрес

В наше місто прийшла весна, а з нею свято, що символізує пробудження та воскресіння природи, життя та надії  -  свято Воскресіння Господня!

Традиції приготування до Великодня мають всі країни світу. І ми, українці, теж готуємось до його святкування за особливими традиціями.

12 квітня до Дитячої бібліотеки завітали вихованці старшої групи НВК №7 «Вербиченька» (вихователь Тарасенко О.В. та помічник вихователя Дятченко К.М.) на великодню майстерню «Гарна писанка у мене». Бібліотекарі підготували ряд цікавих повідомлень та відео презентацію  про підготовку та  святкування Великодня у країнах світу. Цікавою була розповідь про традицію  крашення  яєць, види їх  розпису.  В читальному залі організували виставлення матеріалів за темою «Радість від землі і до небес – Христос Воскрес».

А потім діти завітали до святкової майстерні. Заздалегідь бібліотекарі підготували великоднє дерево і заготовки для пасхальних яєць. Кожен малюк повинен був намалювати  свою писанку та написати побажання до свята. Допомагали всі – малювали бібліотекарки, художник та вихователі. І готові писанки вішали на святкове дерево.

У подарунок на згадку про вдалий майстер-клас до НВК «Вербиченька» у приміщення старшої групи «Барвінчата» помандрувало великоднє дерево. Думаємо, що сьогодні наші маленькі відвідувачі ще довго будуть обговорювати цей захід, а батьки будуть в захваті від робіт своїх дівчаток та хлоп’яток.

Завідуюча бібліотекою - Рябовол О.І.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.