«Планета Мудрого Вчителя міститься в його великому серці»

У кожного з нас є серце. Воно дає нам життя. А іноді серце коле, ниє і навіть болить, тому що воно - справжнє... Життя - річ складна, і прожити його теж треба зуміти по-справжньому.

ГУБА ОЛЕНА ОЛІМПІЇВНА - Людина з великим справжнім серцем. Своїми піснями вона дарує людям радість, своїми мудрими уроками - натхнення, віршами - віру і надію, своїми порадами - любов. Олена Олімпіївна 48 років працює в Білицькій музичній школі №2, вона - професіонал своєї справи. Малюки входять в музичний храм, тримаючи за руку мудрого вчителя.

Олена Олімпіївна багато чого досягла: діти, онуки, чудовий правнучок, величезна кількість учнів і плоди творчого натхнення: вірші та пісні. Вершина творчості - музика до гімну міста Білицьке. І тепер кожен міський захід біличани з гордістю починають під власний гімн.

«Талановита людина талановита в усьому» - сказав хтось із великих. Все, за що б не взялася Олена Олімпіївна, перетворюється на шедевр. Тому що йде від душі і для душі. Її життєве кредо - приносити людям користь і радість і бути комусь потрібною.

КОЛЕКТИВ БІЛИЦЬКОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ № 2 ВІТАЄ ГУБУ ОЛЕНУ ОЛІМПІЇВНУ З ЮВІЛЕЄМ! НИЗЬКИЙ УКЛІН ЗА ВАШ НЕОЦІНЕННИЙ ВНЕСОК У ЖИТТЯ ШКОЛИ І В ДОЛЮ КОЖНОГО З НАС!

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.