«Чудовий світ вишивки»

У Центральній міській бібліотеці на абонементі відкрилася персональна виставка робіт Катранжи Валентини Сергіївни: «Чудовий світ вишивки».

Представлені роботи вишитих картин за порами року. Читачам дуже сподобалися такі картини як: «Червона калина» - це зимовий ранок, місток через річку, і біля будинку червоніє кущ червоної калини на білому снігу, «Прекрасна незнайомка» - це дівчина з загадковим і замисленним поглядом в капелюшку. Багато відтінків кольорів, правильно покладених на полотно. Ця картина заворожує, закохує в себе, не можна байдуже пройти повз неї. Дуже красиво вишиті рушники, саше, наповнені лікарськими травами, вишитими стрічками, декоративна подушечка, сумочки і т. д. Як пише відгук одна з читачів: «Я в захопленні від Ваших чудових робіт. Кожна вишиванка самобутня, цікава, особлива чарівність в квітах, пейзажах. Ціную Вашу любов до української творчості, що виражається в неповторних візерунках, в орнаментах рушників. Вдячна до Вашої творчості. З повагою до Вас Побережник К.К.».                                                                                                  

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати бібліотеку за адресою: м. Добропілля, вул. Першотравнева 125, з 8.30 до 16.30. (крім понеділка).

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.