Молодіжна хвиля

22 серпня  у чарівному місті Святогірськ відбувся обласний молодіжний зліт «Молодіжна хвиля – 2016», присвячений 25-річчю Незалежності України. 

Його організацією опікувалося управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації. Добропільський край на ньому представляли громадська організація захисту тварин «Вірність», психологи, педагоги та ініціативна молодь.

Протягом чотирьох днів учасники презентували власні творчі проекти, роботу громадських організацій, лідерських центрів та волонтерства у їхніх містах. Форумці мали унікальну можливість відвідати тренінги провідних українських коучерів. Робота тривала за трьома напрямками: ораторське мистецтво, розвиток лідерських якостей, створення громадських та волонтерських організацій. Учасники вступали у запеклі дискусії, працювали в групах, парах, проводили рефлексії. Плідній співпраці сприяла максимальна відкритість, простота, щирість присутніх. Форумці у День Незалежності України взяли участь у  патріотичній ході в місті Краматорськ, на центральній площі провели танцювальний флеш-моб та серію майстер-класів для дітей.

Всі учасники «Молодої хвилі» зустрілися з губернатором Донецької області Павлом Івановичем Жебрівським, змогли поставити актуальні питання, почути важливі відповіді.

Хвиля дружності і співпраці, патріотизму і віри у світле майбутнє  -  це «Молодіжна хвиля-2016!»

Кухар Олена Сергіївна

Учитель української мови талітератури Добропільського НВК № 4

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.