Свято спорту

Суботнім вечором на площі ім. Арутюнова зібралось чимало добропільчан та гостей міста: спортсменів, тренерів, батьків, тих, кому небайдужий спорт та активний спосіб життя.

Свято відкрили дівчатка-барабанщиці народного танцювального колективу "Райдуга-шанс". І ось настав урочистий момент - ведучі тренери і спортсмени міста винесли олімпійський флаг. Далі своїми  показовими виступами

радували присутніх вихованці ДЮСШ та учні загальноосвітніх шкіл. Коли оголосили загальноміську розминку, гості свята із задоволенням долучилися до масового дійства, адже попередні яскраві виступи всіх зарядили позитивною енергією.

В цей день вперше в Добропіллі були проведені змагання з армреслінгу серед дорослих на професійному рівні, суддею яких став відомий спортсмен Олег ЗАГНІН. Коли на сцену вийшли 13  кремезних хлопців, присутні зрозуміли, що боротьба буде серйозною та запеклою. Містяни завзято вболівали за своїх фаворитів і вони виправдали всі очікування. 1 місце посів Владислав РУХОВ , 2 місце - Олексій ГАЛИЦЬКИЙ, 3 місце - Юрій ВАСИЛЬЄВ. Щоб розрядити навколишню напругу після змагання, організатори свята провели безоплатну миттєву лотерею з цінними призами.

Закінчувалось свято вже пізнім вечором запальною дискотекою з конфеті-програмою та  вогняним шоу, що "зігріли" присутніх танцями та незабутніми емоціями, які ще надовго залишаться в пам’яті.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.