Цукерок та миру

Сьогодні, 21 вересня, весь світ відзначає День миру, день відмови від насильства, день, який закликає до взаємопорозуміння. Надзвичайно позитивно пройшла акція «Голуб миру» в Добропіллі, яка проводилась в рамках Всеукраїнської акції до Дня миру. До неї долучилися і Центральна міська бібліотека з НВК № 7. 

Безліч  незабутніх емоцій отримали бібліотекарі від спілкування з дітьми – розказали про свято – День Миру, про Всеукраїнську акцію до цієї дати, слухали вірші дітей, розповідали про птахів – голубів, які є символом миру та раніше використовувалися для переписки, і запропонували дітям вирізати паперових голубів та написати на них свої побажання всім жителям нашої країни. Побажання були теплі й щирі, іноді по-дитячому безпосередні, як наприклад, «цукерок та миру!» Бібліотекарі пообіцяли «запустити» голубів та доставити адресатам. Так і зробили. Одразу відправилися в центр міста Добропілля і на площі ім. Арутюнова вітали перехожих зі святом, бажали щастя, миру, спокою кожному і нашій країні в цілому, передавали привіт від другокласників з НВК №7 та дарували паперових голубів. 

          Люди, отримавши різнокольорових паперових  посланників миру,  посміхалися. В свою чергу також вітали зі святом, бажали всього найкращого та шли далі у свої справах, але вже з посмішкою та гарним настроєм. Так, даруючи птахів миру, організатори дійшли до міської ради, де привітали всіх, кого зустріли. Посмішки, взаємні побажання, хвилі позитиву - в цей момент гостро відчувається, що найбільше спільне бажання всього людства – це МИР.

Так нехай же на планеті Земля та в нашій країні запанують МИР та спокій. Зі святом!

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.