Профорієнтація учнівської молоді

Опубліковано: Четвер, 22 вересня 2016, 15:08

З початку навчального року заступником директора та фахівцем з профорієнтації Добропільського міського центру зайнятості проведено шість «Уроків вибору професії» в школах міста, в яких прийняли участь 228 учнів 9-11 класів.

Метою профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю є мотивація їх до вибору актуальних та сучасних професій, затребуваних на ринку праці міста. Адже чим більше школярі будуть знати про професії, навчальні заклади, ринок праці, тим свідоміше вони будуть підходити до вибору свого подальшого життєвого шляху.

         На поточному тижні фахівцями Добропільського міського центру зайнятості було проведено «Уроки вибору професії» для учнів 11 класів загальноосвітніх шкіл селища Новодонецьке. 21 школяр отримав інформацію про послуги служби зайнятості, актуальні професії місцевого ринку праці.Акцентовано увагу на професії, що будуть актуальними на ринку праці в найближчому майбутньому. З метою виявлення направленості професійних інтересів профконсультантом проведено профдіагностичне тестування учнів.

       Молодь висловила подяку за організацію та проведення цікавого заходу,за отриману інформацію.  Сподіваємось, що скориставшись порадами фахівців, майбутні студенти оберуть ту професію, яка стане для них важливою путівкою у доросле життя.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.