Жителі Вірівки та Святогорівки проголосували за об’єднання з Добропіллям

Четвертого січня в с. Вірівка Святогорівської селищної ради та смт. Святогорівка відбулись громадські обговорення щодо пропозиції Добропільської міської ради об’єднатись у велику територіальну громаду з центром в місті Добропілля.

Пропозицію міського голови, підтриману депутатами міської ради, щодо створення нової адміністративно-територіальної одиниці з центром у м. Добропілля до громадськості довів перший заступник міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ. Нагадаємо, що Святогорівська селищна рада отримала також пропозицію об’єднання від Білозерської міської ради, з приводу якої у грудні 2016 року проводились окремі обговорення.

Власне майбутнє та якість життя — одні з найважливіших питань для кожного, тож не дивно, що на обговореннях було дуже людно. Окрім місцевих жителів на захід завітали Білозерський міський голова Сергій Макєєв, секретар Білозерської міської ради Вікторія Шотт, представники комунальних та комерційних підприємств міста Білозерське, які  поводили себе надто зухвало, більше того, провокаційно.  

Обговорення пройшли емоційно: були висловлені різні точки зору, озвучені переваги та недоліки кожного з варіантів. Завершились обидві зустрічі голосуванням. Жителі с. Вірівка та смт. Святогорівка більшістю голосів підтримали пропозицію приєднатися до великої громади з центром у м. Добропілля. В селі Вірівка проголосували «за» - 56, «проти» - 7, в селищі Святогорівка «за» - 141, «проти» - 44. Варто зауважити, що під час підрахунку голосів «проти» в смт. Святогорівка місцеві жителі були обурені тим фактом, що голосували приїжджі з м. Білозерське. Та навіть викрики «Ганьба!» не зупинили білозерців.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.