Підсумки другого дня 20-го Всеукраїнського Різдвяного турніру з міні-футболу

Навіть якщо ви не фанат футболу, вас все ж волею-неволею охопив би той спортивний азарт, дух суперництва, які панували в цей день в залі Білицького Палацу спорту. Масова, багата на емоції та враження спортивна подія не залишила байдужим жодного вболівальника.

8 команд, учасники яких - школярі 2006-2007 рр. народження, дарували присутнім незабутні футбольні моменти: стрімкі контратаки, красиві голи, віртуозні передачі м'яча. Футболісти Білозерського, обігравши суперників з міста Дніпро на стикувальному етапі, поступилися у фіналі всього одним очком команді Покровська. Золоті медалі знову «поїдуть» за межі Добропілля, срібні вручені команді Білозерська, бронза - у Костянтинівки.

Кращими гравцями другого дня, згідно з рішенням суддівської колегії, визначені футболісти: гравець - Соколенко Єгор (Білозерське), захисник - Варданян Артем (Мірноград), нападник - Дем'янов Данило (Покровск), воротар - Кашеваров Костянтин (Костянтинівка).

Гостями свята стали представники федерації футболу Донецької області перший Віце-президент і директор Косевич Олександр Олександрович і Віце-президент Зубарєв Олег Геннадійович. Вони вручили подарунки з символікою ФФДО кожній команді. Почесною грамотою Федерації футболу України та цінним подарунком від Добропільської міської ради за особливі заслуги і високі досягнення вихованців був нагороджений тренер по футболу м. Білозерське Грібаускас Володимир Іонасович.

Бойовий дух команд підтримували запальні танцювальні постановки дівчат - черлідерів, що викликають захоплення пластикою і синхронними рухами. У перервах між футбольними іграми теж не вдавалося нудьгувати - головний суддя турніру Володимир Грібаускас розважав вболівальників змаганнями і конкурсами.

Бажання перемогти і вирвати у суперників головний приз супроводжує кожен матч змагання, адже переможці крім медалей і кубка отримали класні бездротові навушники, пауер-банки, флешки і різну спортивну атрибутику.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.