Підсумки першого дня 20-го Всеукраїнського Різдвяного турніру з міні-футболу

Третього січня в місті Білицьке відбувся перший блок змагань з міні-футболу серед команд 2004-2005 року народження.

Після урочистого відкриття, на якому заступник Добропільського міського голови Олексій ГАЛИЦЬКИЙ та Білицький міський голова Олександр ЗАВАРЗІН привітали гостей, відбувся концерт за участю танцювального колективу, показових виступів черлідерів, фрістайлерів і феєричного номера з гирями фіналіста талант-шоу «Зоряне поле» Юрія Боталова.
Честь відкривати Турнір в цьому році випала командам Білозерського і Покровська.
Далі події розвивалися з наростанням напруженості. Фінальна гра за перше місце між командами Дніпра і Білозерська закінчилася нічиєю. Додатковий час, на жаль, не допоміг нашій команді. З різницею в один гол вона поступилася перемогою гостям із сусідньої області - дуже гідним суперникам з великою кількістю перемог і регалій.
Призери змагань були нагороджені медалями, грамотами, кубками, цінними подарунками та за традицією кожен учасник турніру отримав в подарунок іменну футболку з логотипом ювілейного заходу.
logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.