Шановні жителі та гості Добропілля!

Наближається святкова і радісна пора новорічних та різдвяних свят, із приходом яких ми поринаємо у чарівний світ зимової казки. Відчуття свята, запах ялинки, подарунки та загадане у новорічну ніч бажання – це те, чого так чекають діти і у що досі вірять дорослі, адже скільки б нам не було років, ми не перестаємо вірити в диво. І воно неодмінно має збутися!

Попри всі труднощі ми гідно прожили 2016 рік. Щодня долали сумніви і негаразди, здобували свої маленькі перемоги. Минулий рік збагатив нас чималим досвідом, дав поштовх до досягнення нових цілей. Спільно з депутатами міської ради, трудовими колективами, громадськістю ми працювали на благо добропільчан: благоустроювали місто, ремонтували об’єкти соціальної інфраструктури та дороги, будували дитячі та спортивні майданчики, святкували разом визначні свята та події, відкривали таланти Доброго поля.

На порозі 2017 рік. Віримо, що він стане роком миру та наступним кроком  до добробуту кожного добропільчанина.

Звертаємось до Вас із найщирішими побажаннями міцного здоров’я, родинного тепла та злагоди, щирих думок та помислів, оптимізму та незгасимої віри у власні сили та можливості. Нехай усі неприємності залишаться за порогом старого року, а новий принесе натхнення, наснагу та сили для здійснення усіх задумів та планів.

Нехай завжди з Вами буде Господь, а дорогу у майбуття осяє яскрава Різдвяна Зірка!

Новим роком та Різдвом Христовим!

Добропільський                                          Секретар Добропільської

міський голова         А.А. Аксьонов                    міської ради                   В.Г. Древаль

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.