Грудневе засідання Громадської ради

Сьогодні відбулось останнє в цьому році засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Добропільської міської ради під головуванням Петра ДРЕВАЛЯ.

В роботі взяли участь керуючий справами виконкому Добропільської міської ради Наталя СТАРОСТЕНКО, начальники відділів виконкому міської ради, представники профспілкових організацій вугільної промисловості та органів самоорганізації населення.

Громадськість обговорила питання розвитку фізичної культури та спорту у Великому Добропіллі за останній рік, хід виконання програми по відшкодуванню відсотків за цільовими кредитами на енергозбереження, діяльність міськводоканалу, організацію руху міського громадського транспорту, збереження соціальних стандартів для працівників котелень та інші.

Начальник відділу фізичної культури та спорту Лариса ГРИБАУСКАС розповіла про подальшу долю спортивного комплексу Добропілля. Наразі у Палаці спорту активно проводяться ремонтні роботи, які планують завершити вже до Дня шахтаря та Дня міста. Наступним на черзі буде будівля басейну, а потім стадіон.

У зв’язку з припиненням повноважень діючого складу Громадської ради у березні 2017 року на цьому засіданні було прийнято пропозицію щодо створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.