Шановні добропільчани!

День 22 січня 1919 року увійшов до національного календаря як державне свято - День Соборності України. Саме тоді було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-української Народної Республіки.

Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Успіх побудови міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях, на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Нехай же наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу, на процвітання нашого рідного Добропілля. 

Сердечно бажаємо вам, шановні земляки, міцного здоров’я, незламного духу, людської гідності та самоповаги!

 

Добропільский                                                 Секретар Добропільської

міський голова      А.А.Аксьонов                      міської ради              В.Г.Древаль

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.