Непосидючі канікули на Буковині

Для гуртківців народного ансамблю танцю «Непосиди» Центру дитячої та юнацької творчості (кер. Лариса Румянцева, Олександр Бойко, Лілія Чернишова) стало традиційним зустрічати різдвяні свята в зимових Карпатах. У цьому році Непосиди з 11 по 18 січня завітали до найменшого міста Європи - прикарпатської Вижниці, де взяли участь у Міжнародному зимовому конкурсі пісні і танцю «Зима в Карпатах».

Енергійний виступ дітей, майстерність керівників та міцна підтримка батьків надовго запам’ятаються учасникам конкурсу. «Непосидючі танці» зігріли морозну Гуцульщину, а вихованці вибороли диплом І ступеня у номінації «народно-сценічна хореографія».  Вітаємо з перемогою!

Тиждень в Карпатах запам’ятається танцівникам надовго. Непосиди завітали до маєтку Святого Миколая, де заспівали традиційну різдвяну колядку та отримали багато позитивних вражень від подорожі чарівними миколаївськими володіннями.

Екстремальні зимові катання на ковзанах, санчатах, лижах та сноутюбах на гірськолижно-туристичному курорті «Мигово» сприяли виплеску адреналіну  не лише у дітей, а й у дорослих.

Також велика родина Непосид підкорила перевал Німчич, піднявшись на висоту понад 500 метрів над рівнем моря. Цьому сходженню сприяли і морозна погода, і карпатське сонечко, і веселий гід (гуцул у сьомому поколінні), який підготував для танцівників посиденьки біля букового вогнища з карпатською сушкою та смаженим хлібом.   

Незабутні спогади залишило щорічне традиційне святково-театралізоване дійство Вашківецька Маланка, що проходить на Буковині в місті Вашківці 13-14 січня на старий Новий рік, на якому довелося побувати й непосидам.

Прощальна вечірка з Гуцульщиною запам’ятається маленьким Непосидам веселою дискотекою та смачними солодощами.

Ще раз вітаємо з перемогою та бажаємо успіху  у наступних конкурсах.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.