День Соборності України

Сьогодні біля пам’ятника Т.Г. Шевченку відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня Соборності України. Важливо, що День Соборності є першим у низці свят загальнодержавного масштабу, які відзначатимуться на державному рівні протягом цього року, а також символічним початком вшанування історичних дат національного державотворення.

В заході взяли участь працівники відділів та структурних підрозділів Добропільської міської ради, організацій, підприємств та установ міста, представники громадськості.

Сьогодні, як ніколи, площа біля пам’ятника «пофарбувалась» в державні кольори, бо в руках майже у кожного був український прапорець, а на одежі - жовто-блакитна стрічка. Свято проходило під гаслом «Соборна. Вільна. Неподільна! Моя Україна». З самого початку відбувся екскурс в історію щодо важливого значення подій далекого 1919 року, коли був підписаний Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Зі зворушливими віршами про велич та красу України до присутніх звернулись вихованці Добропільського Палацу культури.  А згодом у виконанні  дівчат з колективу  «Тоніка» залунала пісня «Ой, у лузі червона калина», під яку Центром дитячої та юнацької творчості був організований святковий масовий флешмоб. Завершилось свято покладанням квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку. Та думки учасників ще довго не покинуть слова, які пролунали, як молитва:

Дай щастя, Боже, нашій Україні,

Такій великій, рідній і єдиній,

У кожне місто і село квітчасте

Пошли любов і світле щастя!

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.