Учні Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №19 провели теплоаудит

В рамках участі у проекті ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація»,  а також разом зі знімальною командою 34 телеканалу (м. Дніпро) та їх пізнавальною програмою для всієї родини   «Energyschool» 24 січня учнями 10 класу Добропільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №19 було проведено теплоаудит приміщення однієї зі студій Добропільського центру дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ) - студії газети «Рожевий слон».

Саме ці діти брали участь у проекті «Енергоефективні школи» 3 роки тому і зараз отримали можливість провести таке дослідження за межами рідної школи.

На цьому заході були присутні представник компанії ДТЕК, керівник департаменту зі сталого розвитку Вікторія ГРИБ, заступник міського голови Олексій ГАЛИЦЬКИЙ, головний спеціаліст відділу освіти Добропільської міської ради Еліна ПЛУЖНИКОВА.

teploaudit1

Дітей разом з керівниками проекту у школі – Наталією Ульєнко та Оленою Кутньою, радо зустрічала адміністрація центру дитячої та юнацької творчості та керівники гуртків.  

Діти дуже активно поспілкувались з представницею компанії ДТЕК – Вікторією Гриб та розповіли про своє враження від участі у цьому проекті Після проведення теплоаудиту вони зробили висновки та розповіли про те, як можна зменшити втрати тепла у цьому приміщенні.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.