Спортивна гімнастика - сила, краса, грація

Спортивна гімнастика -  один із самих найкрасивіших олімпійських видів спорту. Таке відділення існує в дитячо-юнацькій спортивній школі відділу освіти Добропільської міської ради з 1970 року. Протягом цього часу тренери виховали плеяду відомих спортсменів, які із гордістю представляли нашу країну на Олімпійських іграх, Чемпіонатах Миру, Європи.

Маленькі хлопчики починають свою спортивну кар'єру з 5-6 рочків, а  дівчатка ще раніше: з  4-5.

Очолює цей позашкільний заклад директор, відповідальна та дисциплінована людина Базюк Ірина Михайлівна – у недавньому минулому талановита та перспективна гімнастка. На сьогоднішній день у відділенні спортивної гімнастики працює чотири кваліфікованих тренера ( Ніжник Н.І., Афанас’єва Н.Я., Осова І.В., Ніколаєв В.В.) та молодий  спеціаліст - вихованка нашої дитячо-юнацької спортивної школи, якій  пощастило працювати в цій команді, тому що старші наставники дуже піклуються про неї, надають практичну та методичну допомогу.

У зв'язку з тим, що закінчення капітального ремонту Палац Спорту з гімнастичним залом очікується влітку поточного року, 133 юних гімнаста тренуються на базах шкіл та дитячих садочків (НВК-ліцей, ЗОШ № 19, ДНЗ «Волошки», ДНЗ «Джерельце). Для всіх вихованців заняття проводяться безкоштовно. Діти з задоволенням займаються, намагаються досягти вершин гімнастичної майстерності, а ми сподіваємось, що у майбутньому вони стануть чемпіонами міста, області, України, Європи, Світу та Олімпійських ігор.

Якщо вищенаведена інформація стала корисною і у мешканців Добропілля виникло бажання залучити до цього прекрасного виду спорту своїх дітей, онуків, племінників – ласкаво просимо до систематичних занять !!!  Контактний телефон (062 77) 2-57-09.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.