Вчасно передані показання лічильника - гарантія точності розрахунків при оплаті за світло

ДТЕК Донецькобленерго нагадує своїм клієнтам про максимально простий спосіб самостійно управляти розрахунками за електроенергію, щоб отримувати точну суму рахунку до оплати, а не прогнозовану. Це дасть впевненість в правильності розрахунків при трирівневій системі тарифів на електроенергію.

Шановний клієнт, з Вашого боку необхідно зробити лише один простий крок - фіксувати показання приладу обліку електроенергії на 1-е число кожного місяця і передавати інформацію в компанію декількома зручними способами:

- Через інтернет-сервіс «Особистий кабінет побутового клієнта», що розміщений на сайті компанії donetskoblenergo.dn.ua. При використанні сервісу зареєстрований користувач може ввести показання лічильника за два дні до закінчення розрахункового місяця і в перші три дні наступного місяця. Для коректного нарахування суми платежу важливо вказувати дату зняття показань; 

- Відправивши безкоштовне СМС-повідомлення з текстом «1 # Показання». Приклад - 1 # 000952. Дана послуга надається тільки при наявності договору на СМС обслуговування, який можна безкоштовно укласти в центрі обслуговування клієнтів Вашого району.

У разі виникнення питань звертайтесь до Добропільського ЦОК за адресою вул. Івана Котляревського, 25.

 

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.