Співпраця у вирішенні гуманітарних питань

Керівництво Добропільської МВА зустрілося з представниками Благодійної організації «Благодійний фонд «Право на захист».

Обговорили питання щодо сумісної співпраці, наявних потреб Добропільської громади у різних сферах життєдіяльності: надання психосоціальної підтримки (індивідуальної та групової), соціальний супровід у забезпеченні доступу до адміністративних та соціальних послуг, наприклад, розміщення, відновлення особистих документів та документів ВПО;, консультування з питань захисту; забезпечення стандартними та непродовольчими  товарами, будівельними наборами для термінового ремонту, та кейс-менеджмент для вразливих осіб та дітей.

фонд

Благодійна організація, яка є виконавчим партнером ООН, працює з 2016 року. Надає допомогу внутрішньо переміщеним особам, а також особам, які постраждали від війни, біженцям та особам без громадянства. 

«Ми завжди відкриті до діалогу та співробітництва з благодійниками стосовно отримання гуманітарної допомоги, психологічної підтримки або надання юридичних консультацій. Мешканці громади потребують постійної сторонньої уваги і ми не припиняємо пошуки нових партнерів. Нас усіх об`єднує одна мета – допомогти людям пережити цю війну. Лише спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!», - зауважив Ігор Курдя.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.