«Молодіжна робота - мій стиль життя»

Кінець літа для працівників відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Добропільської міської ради був дуже насиченим. Разом з молодіжними працівниками, волонтерами та активістами прийняли участь у цікавих заходах; мали можливість поспілкуватися з колегами з різних областей України.

Молодіжний форум «Мріяполіс», який відбувся у м.Кам`янське, зарядив на нові звершення! Протягом двох днів молодь спільно створювала «Мріяполіс»- модель відновленої, майбутньої громади мрії, якою вона її бачить, обговорювали зміни в молодіжній політиці, працювали по групах, брейнштормили про екологічний світогляд та життєстійкість.

молодь 2

Обласний форум молодіжних працівників «Молодіжна робота - мій стиль життя» зібрав 100 молодіжних працівників Донецької області. Захід проведено завдяки фінансовому сприянню Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за організаційної підтримки Донецького обласного дитячо-молодіжного центру та Управління сім’ї, молоді та масових заходів та за підтримки ЄС та Німецького банку розвитку KfW.

Майже 3 дні творча, креативна молодь Донеччини, серед яких і представники Добропільської громади, інтенсивно спілкувалася, обмінювалися досвідом, знайомилися з новими можливостями та обговорювали оптимальні шляхи вирішення проблемних питань розвитку своїх громад.

В останній день форуму молодіжні працівники ділилися досвідом роботи у своїх громадах. Дуже тішить те, що, попри всі виклики, які ставить перед нами війна, у громадах області не зупиняється молодіжна робота. Молодь Донеччини активно допомагає цивільному населенню та військовим.

Тільки разом ми зможемо подолати ті перепони та виклики, які ставить перед нами військова агресія російської федерації, та збережемо величезний потенціал молоді Донеччини.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.