Робочі зустрічі з найпотужнішими підприємствами громади

Сьогодні, в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен» відбулись робочі зустрічі в.о. директора Добропільського міського центру зайнятості Тетяни Яцури з найпотужнішими роботодавцями Добропільської громади.

АТ «ДТЕК Добропільська ЦЗФ» відіграє стратегічну роль в економічному ланцюгу, забезпечуючи збагачення вугілля для роботи ТЕЦ. Підприємство не припиняло свою роботу з початку війни, активно приймає на роботу людей, які вимушено перемістились з   більш небезпечних регіонів до нашої громади і співпрацює з центром зайнятості. Робоча зустріч з начальником відділу з управління персоналом пані Ліною Ставицької була присвячена обговоренню напрямків співпраці, інформуванню про активні програми зайнятості щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, окремих категорій безробітних.

2

Окремо до відома роботодавця було доведено механізм виплати роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю. Ця нова програма, яка чинна з 29 серпня 2023 р., передбачає компенсацію витрат на облаштування робочого місця прийнятих на роботу осіб з інвалідністю 1 та 2 груп.

Наш регіон – це місце вугільних підприємств і більшість місцевих мешканців працює саме на Державному підприємстві «Добропіллявугілля – видобуток». Зустріч з заступником директора з економічних та фінансових питань пані Іриною Сорокіною дозволила поінформувати роботодавця про наявні програми фінансової підтримки від служби зайнятості: надання ваучерів для підтримання конкурентноспроможності на ринку праці, організація професійного навчання під замовлення роботодавців, компенсаційні виплати роботодавцю, в тому числі і для облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю.

1

Співпраця служби зайнятості з ринкоутворюючими підприємствами допомагає вирішувати питання зайнятості в громаді, допомагати людям у пошуку робочого місця, роботодавцям в укомплектування кадрів, частково фінансово підтримувати тих, хто створює робочі місця, приймає на роботу переміщених осіб, окремі категорії громадян, які не можуть конкурувати на ринку праці. Також завдяки податкам, які сплачують роботодавці, поповнюється бюджет Добропільської громади.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.