21 вересня -  Міжнародний день миру 

Попри всі заклики Міжнародних інституцій, правові засади та міжнародні угоди, з лютого 2014 року в Україні не було жодного мирного дня. Для українців прагнення миру вже давно не абстрактне бажання, це мета, задля досягнення якої згуртувалась вся країна. 

Мир для українців – це не тільки припинення обстрілів міст і сіл,  це боротьба за право жити у власній державі, спілкуватися рідною мовою, вивчати власну історію, наводити лад у власному домі без сторонньої допомоги.

Сьогодні для України мир – це знищити ворога та  відновити кордони країни, в цьому запорука нашого щасливого життя, саме такого, яким його бачить кожен з нас. 

За право мирно жити Україна сплачує надзвичайно високу ціну – десятки тисяч загиблих цивільних і військових, сотні тисяч поранених і скалічених, мільйони понівечених життів. 

Кожен з нас вірить, що невдовзі, після щоденного Дзвону пам’яті в Україні буде лунати Дзвін миру. 

ООН закликає у Міжнародний день миру припинити військові дії, проливання крові хоча б на добу. Україна прагне, щоб більше ніколи в країні не було війни, не лунали вибухи від снарядів, люди спали у своїх теплих, затишних будинках, а не в укриттях, виходили на прогулянки в будь-який час, а не поміж обстрілами. У цей день закликаємо світ об’єднатися заради найскорішої Перемоги України та встановлення Миру. 

Віримо, що СВІТЛО переможе темряву, ЗСУ – армію терористів, і в нашій Україні нарешті буде МИР. 

Миру всім нам, і нехай кожен день буде присвячений тільки йому! 

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Віримо в ЗСУ!

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.