«Надійний захист України»

Напередодні свята Дня захисників та захисниць України, в Добропільській громаді відбулися урочистості за участі представників місцевої влади, керівників силових структур, військовослужбовців, рідних загиблих захисників.

«Сьогодні день тих, хто не зрадив, тих, хто боровся і бореться. День захисників і захисниць. Цьогоріч ми відзначаємо його вперше 1 жовтня. Ми дякуємо кожному і кожній, хто боровся і хто продовжує боротьбу за нашу державу. Ми пам'ятаємо кожного Героя, який віддав своє життя, захищаючи нас. Хочеться побажати в цей день, щоб Покров Пресвятої Богородиці захищав кожну сім’ю, дозволяв матерям щодня бачити своїх дітей, відчувати, що вони живі і здорові», - відзначив у своєму виступі очільник громади Андрій БОНДАРЕНКО.

укриття1    укриття2

Кращі представники військових формувань отримали Подяки Добропільської МВА та Покровської РВА На прикладах беззавітного служіння Батьківщині, беззаперечного виконання службового обов’язку захисниками та захисницями виховуватиметься не одне покоління українців. Бо вони – справжні Герої, які проявили свій патріотизм, відповідальність та безмежну любов до країни.

укриття3    укриття4

Події останніх 18 місяців нас об’єднали, пробудили в кожного з нас почуття глибокого патріотизму, відчуття причетності до загальнодержавних свят. Боротьба за Перемогу стала справою кожного і кожної. І слова «Слава Україні – Героям Слава» сьогодні набули особливого значення, вони адресовані всім, хто зі зброєю в руках захищає незалежність та суверенітет нашої держави, та всім, хто наближає Перемогу своєю працею, кожний на своєму місці, забезпечуючи економічний, гуманітарний, освітній та інформаційний захист держави.

Віримо в Україну! Віримо в Перемогу! Віримо в Збройні Сили України!

укриття5     укриття6

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.