Оголошено конкурс на право оренди комунального майна

1. Назва і місце знаходження об'єкта оренди:

- вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 59,9 кв. м за адресою:  м. Добропілля за адресою: вул. Івана Франка, буд. 23.

Ринкова вартість майна, що передається в оренду, визначена у відповідності зі звітом про незалежну оцінку, становить 256360,00 грн (двісті п’ятдесят шість тисяч триста шістдесят грн 00 коп.)  без врахування ПДВ для розташування об'єкту комерційного призначення.

2. Умови конкурсу:

- найбільший запропонований розмір річної орендної плати за використанням об'єкта  оренди визначений у відсотках від ринкової вартості майна.

- термін дії договору 12 місяців .

- використовувати орендоване майно відповідно до призначення.

- протягом місяця після підписання договору оренди внести завдаток в розмірі не менше 2 місячної орендної плати.

- своєчасно та в повному обсязі сплачувати орендну плату до 15 числа місяця, наступного за оплачувальним.

- щоквартально до 15 числа наступного за звітнім кварталом надавати Орендодавцеві інформацію про перерахування орендної плати за попередні місяці (копію платіжного доручення з відміткою обслуговуючого  банку про перерахування орендної плати до місцевого бюджету м. Добропілля).

- на вимогу Орендодавця проводити звіряння взаєморозрахунків  по орендних платежах і оформляти відповідні акти звіряння.

- зобов'язання орендаря відшкодувати Балансоутримувачу збитки, у разі погіршення  стану або втрати орендованого майна з вини орендаря.

- дотримання умов експлуатації об'єкта оренди в т.ч. екологічних, санітарно-епідеміологічних, протипожежних норм.

- відшкодування переможцем коштів на проведення незалежної оцінки  об'єкта оренди.

- зобов'язання орендаря погоджувати з орендодавцем і Балансоутримувачем внесення змін до складу орендованого майна, розірвання, продовження терміну дії договору оренди.

- страхування орендованого майна на користь орендодавця та надання орендодавцю та Балансоутримувачу  копій договору страхування орендованого майна протягом 30 днів після укладання договору оренди.

- укладання договорів з відповідними  експлуатаційними службами  протягом  двох тижнів з моменту укладання  договору оренди.

- переможець конкурсу повинен укласти договір оренди протягом двох тижнів з моменту прийняття відповідного рішення виконавчим комітетом Добропільської міської ради про визначення його переможцем та укладання з ним відповідного договору оренди.

Для участі у конкурсі учасники подають на  розгляд конкурсної комісії: заяву про участь; конкурсні пропозиції; зобов'язання щодо виконання умов конкурсу; пропозиції щодо гарантій сплати орендної плати; додаткові пропозиції по використанню об'єкта оренди; правовстановлюючі документи.               

Відомості про учасника конкурсу для учасників, які є юридичними особами:

- документи що посвідчують повноваження представника юридичної особи; посвідчені нотаріусом копії установчих документів; завірені належним чином відомості про фінансовий стан (платоспроможність) учасника конкурсу з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей; довідку від учасника конкурсу про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство; завірену належним чином копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

для учасників, які є фізичними особами:

- копію документа, що посвідчує особу учасника конкурсу, або належним чином оформлену довіреність, видану представнику фізичної особи; завірену належним чином копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань; завірену належним чином копію декларації про доходи.

Конкурс буде проведено у виконкомі Добропільської міської ради за адресою: м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83, в каб. 301 о 11.00, на 31 день після опублікування цієї інформації в газеті «Новий шлях» (№ 42 від 17.10.2019).

Ознайомитись з об'єктом  оренди можливо за його місцезнаходженням. Заяви приймаються за адресою: 85004, Донецька обл., м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83 у відділі з житлових питань та управління комунальною власністю (каб. 520).

Конкурсі пропозиції надаються в окремому  конверті із надписом «На конкурс». Кінцевий термін подання пропозицій за 7 (сім) календарних днів до проведення конкурсу. Додаткові дані потенційним орендарям можна отримати у відділі з житлових питань та управління комунальною  власністю за тел. 2-78-86.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.