До уваги фізичних осіб-підприємців міста Добропілля!

Доводимо до Вашого відома, що посадовими особами Донецького зонального відділу Військової служби правопорядку та військових комендатур Збройних Сил України були здійснені перевірки щодо дотримання суб’єктами господарської діяльності, які реалізують алкогольні напої, виконання розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 27.03.2015 № 115 «Про встановлення заборони щодо продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв».

За результатами перевірок встановлено, що не всі суб’єкти господарської діяльності дотримуються виконання розпорядження та продовжують здійснювати продаж алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних Сил України.

Нагадуємо Вам, що з метою попередження випадків травматизму та загибелі військовослужбовців і цивільного населення в результаті зловживання алкогольними напоями, недопущення падіння авторитету українських військовослужбовців, а також для профілактики можливих правопорушень та підтримання належного стану здоров’я військових, згідно рішення Добропільської міської ради від 22.08.2018 № 7/47-4 «Про встановлення заборони щодо продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв на території м. Добропілля», заборонена продаж на території міста Добропілля пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових особам у військовій формі чи таким, які мають очевидні ознаки, що свідчать про проходження ними військової служби та наявності інформації, що свідчить про причетність особи до Збройних Сил України, чи інших військових формувань, передбачених законодавством.

 

 

Відділ економіки міської ради

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.