Сумісна нарада

11 жовтня в приміщенні управління соціального захисту населення Добропільської міської ради відбулася сумісна нарада з питань активізації роз’яснювальної роботи серед населення та донесення до громадян достовірної інформації про програму житлових субсидій зі спеціалістами управління та представниками Комунального підприємства «Добро» Добропільської міської ради.

Були розглянуті проблемні питання, які виникають у громадян при написанні заяв та декларацій по призначенню житлових субсидій та інші.

Додатково повідомлено, що існує можливість подачі заяви про призначення житлової субсидії  та декларації про доходи і витрати осіб, які претендують на отримання житлової субсидії через електронний веб-сервіс subsidii.mlsp.gov.ua. У заяві та декларації мають бути заповнені усі розділи. У разі отримання таким чином заяви та декларації, в яких відсутній електронний цифровий або електронний підпис із застосуванням електронної системи ідентифікації, що використовує базу клієнтських даних банків, субсидія призначається лише після підпису зазначених документів у місячний строк. У разі не підписання в зазначений строк заяви і декларації подаються нові заява і декларація.

Нараду було проведено на виконання плану заходів по призначенню житлових субсидій споживачам теплової енергії в рамках угоди про співробітництво між Комунальним підприємством «Добро» та управлінням соціального захисту населення Добропільської міської ради.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.