МОБІЛЬНИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ОФІС

З метою підвищення якості надання соціальної підтримки населенню та посилення адресності, шляхом проведення прийому громадян безпосередньо за місцем проживання створено «мобільний соціальний офіс».

Виїзне обслуговування населення здійснюється у приміщеннях міських рад міст Білозерське, Білицьке, селищі міського типу Новодонецьке та у приміщенні клубу селища Водянське один раз на тиждень згідно затвердженого графіку (понеділок – м.Білицьке, вівторок – сел.Водянське, середа – смт.Новодонецьке, четвер – м.Білозерське). До організації прийому «мобільного соціального офісу» залучені уповноважені особи міських та селищної рад. За потребою соціальне обслуговування громадян проводиться безпосередньо за місцем проживання/реєстрації (попередній запис за телефоном 2-80-59).

Спеціалісти управління надають консультації та приймають заяви для призначення усіх видів соціальних допомог, пільг та субсидій. Видають довідки про отримані доходи, повідомлення про призначення соціальних допомог та субсидій, пільгові посвідчення, здійснюють обстеження матеріально-побутових умов сім’ї та інше.

У роботі «мобільного соціального офісу» за необхідністю приймають участь: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області, Добропільський міський центр зайнятості, територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Добропілля, та інші.

         

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.