В підтримку акції "16 днів проти насильства”

В рамках Всеукраїнської акції „16 днів проти насильства” 29 жовтня 2019 року на базі НВК №7 Добропільської міської ради за участі провідного спеціаліста служби у справах дітей Добропільської міської ради, психолога Добопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та психолога Добропільського МРВ філії ДУ „Центр пробації” в Донецькій області, було проведено бесіди з учнями п’ятих класів на теми: «Домашнє насильство, як захистити себе?», «Дитяче насильство – фактор криміналу», «Як сказати «Ні!» у разі тиску з боку оточення». Діти пройшли анкетування „Як виявити чи є у Вашому оточенні, люди схильні до насильницьких дій?” та отримали пам’ятки „У разі вчинення домашнього насильства звертайтесь за допомогоюдо наступних органів та установ”. Після заходу діти отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання та мали змогу висловити власну думку з даної проблематики.

Основна мета подібних заходів – це навчити дітей правилам безпечної поведінки та вберегти їх від насильства. Спеціалісти висловлюють подяку адміністрації школи за організацію профілактичного заходу.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.