ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД «СІМ’Я»

З метою попередження бездоглядності та безпритульності дітей, захисту прав та інтересів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, робочою групою у складі спеціаліста служби у справах дітей Добропільської міської ради, інспектора ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Покровського відділу поліції ГУНП у Донецькій області, фахівця центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Добропільської міської ради 20.02.2019 року проведено профілактичний рейд «Сім’я».

Під час рейду перевіркою було охоплено торгові точки, вулиці міста, автовокзал та сім’ї, де батьки не створили умов для утримання, виховання та розвитку дітей. В результаті обстежено умови проживання 6-ти сімей. Всі батьки попереджені про відповідальність за ухилення від виконання батьківських обов’язків. Працівниками служби постійно проводиться профілактична, роз’яснювальна робота з дітьми, які перебувають на обліку, та їхніми батьками. Динаміка числа дітей, яких виявлено під час рейдів. та дітей, яких влаштовано до центру соціально-психологічної реабілітації дітей Добропільської міської ради, має позитивне тяжіння до зменшення.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.