У Добропіллі відбувся фінал обласних змагань «Олімпійське лелеченя»

24 квітня в місті Добропіллі у Палаці спорту пройшов фінал обласних змагань серед учнів 6-8 класів загальноосвітніх шкіл «Олімпійське лелеченя».

Учасниками заходу стали 8 команд:

  1. ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2
  2. РОДИНСЬКА ЗОШ І-ІІ ступенів № 36
  3. КРАМАТОРСЬКА ЗОШ І-ІІІ ступенів № 25
  4. БІЛБАСІВСЬКИЙ ОЗЗСО І-ІІІ ступенів
  5. НІКОЛЬСЬКА ГІМНАЗІЯ «СОФІЯ»
  6. ВУГЛЕДАРСЬКИЙ НВК «ПОЛІТЕХНІЧНИЙ ЛІЦЕЙ»
  7. КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1
  8. ТОРЕЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 8

Привітати учасників змагань завітали: виконавчий директор відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Дмитро ПОДОПРИГОРА, начальник Донецького обласного віділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерство освіти і науки  України Ігор НЕСТЕРЕНКО, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Віталій КЛИЧОВ.

Спортивний захід складався з чотирьох частин: «презентація команд», «комбінована естафета», «рухлива гра» (вибивний), вікторина на знання історії олімпійського руху.

За презентацію найбільше балів отримали юнаки і дівчата Великоновосілківського району, другими стали діти з Краматорська, третіми – Билбасівки.

Найспритнішою в естафетах виявилася команда Великоновосілківського району, друге місце тут посіла команда Билбасівки, третє –Родинське.

Дуже емоційним видався третій вид спортивного заходу – «рухлива гра» (вибивний). У фіналі команда Білбасівки поступилася представникам Торецька. Третє місце тут посіли юнаки і дівчата Родинське.

У вікторині перше місце посіла команда Вугледару, друге – команда Білбасівки, трійку призерів замкнула збірна команда Родинське.

За підсумками всіх випробувань перемогу вибороли представники Білбасівки, , друге місце – у юнаків і дівчат Великоновосілківського району, на третій позиції –Родинське.

Кращі команди були нагороджені медалями, кубками, грамотами та цінними призами.

Такі заходи зближують дітей, виховують в них здоровий дух суперництва, допомагають їм весело та активно проводити своє дозвілля.

Всеукраїнський фінал заходу «Олімпійське лелеченя» пройде у вересні в Києві, на якому зустрінуться команди переможці з усіх областей України.

 

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.