Відбувся турнір з футболу проекту «Давай, грай!»

У понеділок, 28 жовтня, на майданчиках зі штучним покриттям  біля НВК № 4 м. Добропілля відбувся турнір з футболу проекту «Давай, грай!». Проект реалізується в рамках співпраці місцевої влади, футбольного клубу «Шахтар» і компанії ДТЕК.

У турнірі взяли участь 8 команд. Футболісти були розділені за віковими категоріями до 10 і 12 років, яких тренує Аліна Сологуб.

Змагання проходили по коловій системі, котрі визначали між собою найсильнішого. На майданчиках відчувався дух боротьби, напруги, інколи відчаю. Особливо це проглядалось у другій частині турніру, коли вже визначались претенденти на призові місця. Інтрига зберігалася до останньої хвилини.

За результатами ігор місця розподілилися наступним чином:

у молодшій віковій групі U-10

І місце – «Кроти»

ІІ місце – «Терикон»

ІІІ місце – «Металург»

у старшій віковій групі U-12

І місце – «Шнурки»

ІІ місце – «Шахтар»

ІІІ місце – «Донбас»

Кращими воротарем визнан Галицький Іван («Кроти»). Звання кращого гравця отримали: Мітрофанова Катерина («Шнурки») і Василега Тимур («Кроти»), кращим бомбардиром – Нізімов Данило («Шнурки»).

Переможці отримали грамоти, медалі.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.