ПЕДАГОГИ ДОБРОПІЛЛЯ – УЧАСНИКИ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Бажанішого Митрополита Київського і всієї України ОНУФРІЯ, 3 листопада 2017 року на території Свято-Покровської Голосіївської Пустині у місті Києві відбулася  Всеукраїнська науково-практична конференція «Біблійна історія та християнська етика в освітньому просторі України».

На пленарному засіданні виступив Метрополіт Полтавський і Миргородський Филип, Єпіскоп Новосанджарський Веніамін, науковці Рогова О.Г., Гриньова М.В. із змістовними порадами та коментуванням нового Закону України  «Про освіту», а також виступив  заступник голови Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України Ю.Є.Решетніков.

Від навчальних закладів м. Добропілля  учасниками конференції була Кузьмініч Л.О. (НВК №4), яка поділилась досвідом позашкільної роботи на секції «Розвиток  системи дошкільного та позашкільного духовно- морального виховання». На секції «Науково – методологічні та практичні проблеми викладання курсу» була присутня  Мангушлу О.В., завідувач ДНЗ №29 «Джерельце», а Андрушків Г.Ф., завідувач ДНЗ №36 «Пролісок», на секції «Навчально – методичне забезпечення курсу «Біблійна історія та християнська етика» виступила з темою «Духовно–моральне виховання дітей дошкільного віку на  християнських цінностях в державному дошкільному закладі».

Конференція прийняла резолюцію, яка має сприяти поліпшенню виховання підростаючого покоління, налагодити шляхи  взаємодії церкви, батьків та школи в напрямку виховання молодого покоління.                   

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.