Вітаємо бібліотекарів м. Добропілля - призерів ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека - 2017»

В лютому-березні 2017 року відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека - 2017». Місто Добропілля на обласному етапі представляли 3 найкращі роботи в 2 номінаціях:

- В номінації «Читання і діти: діапазон бібліотечних ідей і  можливостей» на конкурс подано дві роботи на теми «Прищеплювання дітям любові до книги і читання, використовуючи спадщину ідей видатного українського педагога-новатора В.О. Сухомлинського» бібліотекаря ЗОШ-інтернат Папето І.О. та «Промоції читання та залучення читачів: сучасні підходи і можливості» бібліотекаря ЗОШ № 18 Філіпенко О.Б.

filipenko

- В номінації «Шкільна бібліотека – інформаційний центр навчального закладу» була представлена робота шкільного бібліотекаря НВК № 3 Бублікової Л.Л., яка розкрила тему «Перетворення бібліотеки закладу освіти на сучасний бібліотечно-інформаційний медіацентр - необхідна вимога сучасності».

На підставі рішення оргкомітету та журі визнані переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека -2017» та висловлена подяка методисту відділу освіти Добропільської міської ради Василенко Тетяні Анатоліївні, яка здійснювала організаційно-методичний супровід проведення Конкурсу.

У номінації «Шкільна бібліотека - інформаційний центр навчального закладу»  почесне ІІ місце посіла шкільний бібліотекар НВК № 3 Бублікова Людмила Леонідівна.

У номінації «Читання і діти: діапазон бібліотечних ідей і  можливостей» ІІІ місце –шкільний бібліотекар ЗОШ № 18 Філіпенко Олена Борисівна.

Проведений конкурс надав можливість шкільним бібліотекарям продемонструвати свої навики, розкрити талант, як фахівця і професіоналізм в популяризації свого досвіду та поповненні книжкового фонду.

Вітаємо переможців та всіх учасників. Бажаємо творчих звершень та наснаги! До нових перемог!

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.