ОГОЛОШЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПЕРШОГО ЗАСІДАННЯ ТА ДАТУ ПРОВЕДЕННЯ ДРУГОГО ЗАСІДАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ З ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСНОГО ДОБОРУ НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ М. ДОБРОПІЛЛЯ»

4 березня 2021 року в приміщенні Центру культури та дозвілля  м. Добропілля  відбулось перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Центр культури та дозвілля м. Добропілля», під час якого розглядались документи, подані кандидатами на посаду керівника закладу культури, на відповідність кваліфікаційним вимогам. 

Керуючись статтею 211 Закону України «Про культуру» конкурсною комісією було прийнято рішення допустити до участі у другому турі конкурсного добору ГОГОЛЯ Олександра Миколайовича та РЯЗАНЦЕВУ Ірину Станіславівну.  

Друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору, під час якого буде проводитись співбесіда з кандидатами та заслуховуватись публічні презентації проєктів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років, відбудеться 18 березня 2021 року о 9.00 в малому залі Центру культури та дозвілля м. Добропілля (2 поверх) за адресою:  м. Добропілля, вул. Фестивальна, 21.

Відповідно до частини другої статті 215 Закону України «Про культуру» на другому засіданні конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Центр культури та дозвілля  м. Добропілля» мають право бути присутніми представники ЗМІ та громадськості.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.