Основні завдання архівного відділу

Архівний відділ міської ради має основні завдання:

  • внесення до Національного архівного фонду архівних документів, що мають місцеве значення, ведення їх обліку, зберігання та використання відомостей, що в них містяться;
  • координація діяльності органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, створених для централізованого тимчасового зберігання архівних документів, нагромаджених в процесі документування службових, трудових та інших правовідносин та інших документів, що не належать до НАФ, з питань архівної справи;
  • здійснювати управління архівною справою та діловодством на території громади;
  • здійснювати контроль за діяльністю архівних установ і служб діловодства підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, забезпечення додержання законодавства про НАФ та архівні установи.

В архівному відділі Добропільської міської ради зберігаються 19 фондів на 8346 одиниць зберігання документів НАФ України.

Що ж таке НАФ та які документи до нього мають стосунок?

 dok

У фондах виконкомів місцевих рад відклалися документи, які відображають діяльність органів влади, соціально-економічний розвиток міста, діяльність органів місцевого самоврядування та самоорганізації населення, виборча документація.

Документи постійних комісій розповідають про щоденну роботу депутатського корпусу. Документи служби у справах неповнолітніх містять відомості про стан роботи з безпритульними, координацію робіт з цією категорією неповнолітніх.

У фонді відділу освіти зберігаються документи, які розповідають про рівень освіти, зміни в мережі навчальних закладів, створення учбових закладів нової формації, розвиток навчально-виховного процесу. Так, в документах конференцій вчителів міста відображаються проблеми, які постають перед педагогічними працівниками та шляхи їх вирішення. Документи методичних розробок вчителів різних профілів дають змогу вивчати досвід роботи кожного вчителя.

Документи Добропільської центральної районної лікарні містять відомості про роботу лікувально-профілактичних установ міста і сіл, про мережу медичних установ району, також присутні протоколи медичної ради, оперативних нарад, звіти з кадрів та травматизму.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.