Шановні жителі Добропілля!

Щиро вітаємо Вас з Днем Державного Прапора України.

Державний Прапор – як символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлює в собі усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.

Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент

піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.
Тож нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини. Усі досягнення, якими багаті країна та наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів громадян. Тож дякуємо кожному з Вас за всі добрі справи, вчинки, наміри та починання, спрямовані на розвиток і благоустрій України та Добропілля.

Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідної України та Добропільщини, адже саме ми спільними зусиллями маємо кожного дня, кожного року творити новітню історію заради наших батьків і дітей.

Від усього серця зичимо всім Вам здоров’я, добра, злагоди, миру та достатку - щедрої долі і благословенної праці на славу нашої рідної землі.

Добропільський                                              Секретар Добропільської

міський голова      А.А.Аксьонов                   міської ради              В.Г.Древаль

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.