Шановні жителі Добропілля!

Щиро вітаємо Вас з Днем Державного Прапора України.

Державний Прапор – як символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлює в собі усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.

Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент

піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.
Тож нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини. Усі досягнення, якими багаті країна та наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів громадян. Тож дякуємо кожному з Вас за всі добрі справи, вчинки, наміри та починання, спрямовані на розвиток і благоустрій України та Добропілля.

Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідної України та Добропільщини, адже саме ми спільними зусиллями маємо кожного дня, кожного року творити новітню історію заради наших батьків і дітей.

Від усього серця зичимо всім Вам здоров’я, добра, злагоди, миру та достатку - щедрої долі і благословенної праці на славу нашої рідної землі.

Добропільський                                              Секретар Добропільської

міський голова      А.А.Аксьонов                   міської ради              В.Г.Древаль

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.