Мрії здійснюються

Правду говорять в народі: "Якщо дуже сильно мріяти про щось, всією душею прагнути досягнути мети, то бажане стає реальністю". Так, дуже давно весь учнівський та педагогічний колектив дитячої музичної школи мріяв про те, щоб у них з’явились нові інструменти.

Вражені музичними досягненнями юних містян, депутати Добропільської міської ради прийняли рішення про виділення з місцевого бюджету майже півмільйона гривень на придбання сучасного обладнання. Адже чимало інструментів, на яких сьогодні займаються діти, виготовлені у радянський час та значно поступаються новим за якістю.

Після проведення тендерних процедур музичні школи Добропілля, Білозерського та Білицького отримали 2 білих роялі, 13 скрипок, 11 гітар, цифрове та електропіаніно.  

"Сьогодні ми отримали сучасні, вкрай потрібні і дорогі подарунки. У нас тепер є такі інструменти, що допоможуть дітям розкрити свої таланти. Мене та педагогічний колектив переповнюють емоції, уявляю як зрадіють діти, адже завтра відбудеться свято першого дзвоника в нашій школі", - зворушливо розповіла Олена МАСЮК, директор музичної школи м. Добропілля.

Ми повинні дбати про те, аби наша обдарована молодь могла навчатися у якнайкращих умовах. Талановиті діти у майбутньому прославлять наше місто, тому побажаємо їм успіхів у навчанні, а педагогам - наснаги та терпіння.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.