Мрії здійснюються

Правду говорять в народі: "Якщо дуже сильно мріяти про щось, всією душею прагнути досягнути мети, то бажане стає реальністю". Так, дуже давно весь учнівський та педагогічний колектив дитячої музичної школи мріяв про те, щоб у них з’явились нові інструменти.

Вражені музичними досягненнями юних містян, депутати Добропільської міської ради прийняли рішення про виділення з місцевого бюджету майже півмільйона гривень на придбання сучасного обладнання. Адже чимало інструментів, на яких сьогодні займаються діти, виготовлені у радянський час та значно поступаються новим за якістю.

Після проведення тендерних процедур музичні школи Добропілля, Білозерського та Білицького отримали 2 білих роялі, 13 скрипок, 11 гітар, цифрове та електропіаніно.  

"Сьогодні ми отримали сучасні, вкрай потрібні і дорогі подарунки. У нас тепер є такі інструменти, що допоможуть дітям розкрити свої таланти. Мене та педагогічний колектив переповнюють емоції, уявляю як зрадіють діти, адже завтра відбудеться свято першого дзвоника в нашій школі", - зворушливо розповіла Олена МАСЮК, директор музичної школи м. Добропілля.

Ми повинні дбати про те, аби наша обдарована молодь могла навчатися у якнайкращих умовах. Талановиті діти у майбутньому прославлять наше місто, тому побажаємо їм успіхів у навчанні, а педагогам - наснаги та терпіння.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.