На урядову програму з енергоефективності у 2017 році виділено 400 млн. гривень

Верховною Радою України було прийнято Державний бюджет України на 2017 рік, в якому передбачено 400 млн. грн на фінансування Урядової програми з енергоефективності у наступному році.

«Цим рішенням підтримано продовження дії такої затребуваної суспільством програми з енергоефективності. Вже понад два роки цей прозорий, дієвий та надзвичайно популярний інструмент суттєво допомогає населенню та ОСББ при утепленні житла. За весь час дії програми 211 тис. родин впровадили заходи з енергозбереження та, як результат,  значно зменшили свої витрати на комунальні послуги», - прокоментував подію Голова Держенергоефективності Сергій Савчук та висловив вдячність Кабінету Міністрів України, Парламенту, експертам, громадським організаціям, які своєю активною позицією допомагали відстоювати необхідність продовження дії програми у 2017 році.

Держенергоефективності надалі здійснюватиме моніторинг дії програми.  У разі стрімко зростаючого попиту населення на програму з утеплення житла буде ініційовано звернення до Уряду та Парламенту щодо необхідності збільшення обсягу її фінансування.

Нагадаємо, що кошти у сумі 400 млн. грн, передбачені Держбюджетом на 2017 рік, буде спрямовано на надання  населенню та ОСББ безповоротної фінансової допомоги на впровадження енергоефективних заходів: термомодернізацію, встановлення вузлів обліку води та тепла, багатозонних лічильників електроенергії, радіаторів опалення з терморегулятором, заміну вікон на енергоефективні, модернізацію освітлення, облаштування ІТП тощо.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.